Tennisvereniging ’t Gouwtje voert een actief beleid ten aanzien van het werven van jeugd.
Ons doel is kinderen in de leeftijdsgroep van 6 tot 18 jaar enthousiast te maken voor tennis.
In samenwerking met de KNLTB, ALL-IN en enkele basisscholen in de omgeving.
Omdat het niet lukt een vaste jeugdcommissie te formeren, biedt ’t Gouwtje zoveel mogelijk activiteiten apart aan. Bijvoorbeeld een ouder/kind-toernooi. ‘Ouder’ wordt niet zo letterlijk genomen: het jeugdlid mag ook opa of oma, de buurvrouw, etc. meenemen voor dit toernooi. Samen vormen zij een koppel in de ongedwongen wedstrijdjes.
Daarnaast zijn er op een aantal middagen onderlinge wedstrijdjes (rackettrekken) en soms is er een uitwisseling met de jeugd van een andere tennisvereniging. Ook proberen we de jeugd zoveel mogelijk aan de competitie te laten deelnemen.

Geen activiteiten.

Gouwschrift